Terug naar overzicht

Start cursus periode 2A

Cursusperiode 2a

Vorige week dinsdag zijn er door de overheid strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden (zeer waarschijnlijk) tot en met 18 november en hebben helaas ook gevolgen voor de sport. Om die reden heeft de ACLO besloten de start van cursusperiode 2A, die oorspronkelijk op 16 november zou beginnen, een week uit te stellen. Cursus periode 2A gaat dus 23 november van start. Op die manier zullen er geen cursuslessen gegeven hoeven worden onder de huidige, strengere maatregelen. De cursusperiode zal wel gewoon eindigen op de geplande datum: 20 december. Dit betekent dat cursusperiode 2A maar uit 4 weken bestaat in plaats van 5.

De loting voor cursusperiode 2A zal worden verplaatst naar 18 november. Tot de loting plaatsvindt is het nog mogelijk om je in te schrijven voor cursusperiode 2A. Deelnemers die worden ingeloot kunnen hun plek bevestigen tot en met 20 november. De na-inschrijving is dan geopend vanaf 21 november, waarna de cursusperiode van start zal gaan op 23 november.

Voor sommige cursussen zal er een oplossing worden gezocht om de vijfde cursusles toch aan te kunnen bieden aan de deelnemers. De deelnemers van cursussen waarvoor dit geldt zullen per mail hiervan op de hoogte worden gebracht

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.