Terug naar overzicht

Studentenvoetbaltoernooi

In samenwerking met FC Groningen en de ACLO organiseert GSAVV Forward op vrijdag 8 mei de tweede editie van het studentenvoetbaltoernooi. Hét toernooi voor studenten uit heel Nederland. Zij zullen zich aan elkaar kunnen meten in een 7 vs. 7 toernooi. Het studentenvoetbaltoernooi wordt georganiseerd om het goede doel Kids United te ondersteunen. Deelnemen aan dit toernooi is mogelijk voor zowel voetbalteams als commissies, besturen, jaarclubs etc. Inschrijfgeld is 50 euro per team, waarvan een deel naar Kids United zal gaan. Het inschrijfgeld is inclusief 2 pitchers bier.

Na het toernooi zal er een feest losbarsten met de mogelijkheid om je ter plekke in te schrijven voor de barbecue (10 euro pp). De teams strijden voor het goede doel want een deel van de omzet gaat naar de stichting Kids United. Stel een team van 7 minimaal man samen en speel mee om leuke prijzen en om het goede doel Kids United te steunen!

Opgeven kan via de website www.studentenvoetbaltoernooi.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.