Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Systeemproblemen, na-inschrijving en fitness-intakes

Systeemproblemen, na-inschrijving en fitness-intakes

Beste sporters,

Door een omschakeling naar een nieuw systeem ervaren wij op dit moment sofwareproblemen. Het is hierdoor niet mogelijk om bepaalde sportfaciliteiten te reserveren. Door de problemen is het ook erg druk bij de informatiebalie van het Sportcentrum waardoor zij moeilijk telefonisch te bereiken zijn. Zowel het Sportcentrum en en wij zijn druk bezig met het oplossen van de problemen. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk op te lossen. Wij hopen op jullie begrip voor de situatie.

Op dit moment is het wel mogelijk om online deel te nemen aan de na-inschrijving. Klik daarvoor hier. Log in en kijk onder ‘Aanbod’. Selecteer de cursus naar keuze en kom naar het Sportcentrum om je borg te betalen. Dit kan bij de informatiebalie.

Later op de dag is de na-inschrijving te vinden onder ‘Voorinschrijvingen’. Het is dan ook mogelijk om je borg online te betalen.

Om een fitnesskaart aan te schaffen dien je eerst een fitness-intake te volgen. Hiervoor kan je inschrijven via ‘Aanbod’. De rood gekleurde blokken zitten echter al vol. Het is niet mogelijk om je voor die tijden nog in te schrijven.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.