Terug naar overzicht

 • Actualiteiten
 • Ticketsysteem in het Willem Alexander Sportcentrum (WAS)

Ticketsysteem in het Willem Alexander Sportcentrum (WAS)

Bij het Willem Alexander Sportcentrum zal vanaf maandag 7 november 2016 een ticketsysteem gehanteerd worden voor de groepslessen aquarobics en de open uren zwemmen, ter controle van ACLO/SPR Cards en het reguleren van het aantal deelnemers.

Hoe werkt het ticketsysteem?

 1. Je kunt maximaal 8 dagen van te voren een ticket reserveren.
 2. Log in bij MyACLO via aclosport.nl (klik op het logo van je onderwijsinstelling en log in met studentnummer en wachtwoord)
 3. Ga rechtsboven naar de pagina ‘Reserveren’
 4. Klik op ‘Sport’
 5. Selecteer ‘Reserveren zwembad’
 6. Kies een les uit door op een groen vak te klikken
 7. Neem je studenten-/personeelskaart mee naar het Willem Alexander Sportcentrum en print daar je ticket bij de witte ticketmachine (bij binnenkomst rechts voor de kleedkamers).
 8. Lever je ticket in bij de zwemdocent of het daarvoor bedoelde bakje bij het betreden van het zwembad

Let op:

 • Een ticket kun je eventueel uiterlijk een half uur van tevoren annuleren via MyACLO, kom je niet opdagen, dan krijg je een waarschuwing. Na de derde overtreding wordt je ACLO Card geblokkeerd. Tegen een betaling van €10,- kun je hem weer deblokkeren.
 • Bij Aquarobics vervalt de reservering bij aanvang van het uur. Je kunt je ticket alleen nog ophalen als hij niet door een ander is opgehaald.
 • Het is niet mogelijk om zonder geACLOtiveerde studenten-/personeelskaart je ticket te printen, dus vergeet je kaart niet!
 • Het is ook mogelijk ter plekke bij de ticketmachine een ticket te reserveren. Het zou echter kunnen dat het uur op dat moment al vol is.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.