Terug naar overzicht

Uitbreiding sportaanbod

Beste sporters,

De eerste fase van onze heropening is erg goed verlopen! Wij zijn daarom ook blij mede te kunnen delen dat wij vanaf aankomende week verder ons sportaanbod kunnen uitbreiden. Vanwege de overheidsmaatregelen rondom het Corona virus zal dit vanzelfsprekend binnen de juiste richtlijnen worden voortgezet. Lees daarom voordat je bij ons komt sporten de huidige protocollen die gelden op het ACLO Sportcentrum en in het zwembad van het WAS, via onze website. In dit artikel van de UKrant lees je meer over hoe het er nu bij ons aan toegaat en krijg je alvast een sfeerimpressie.

Uitbreiding sportaanbod – Fase 2

Naast recreatief tennis, padel en diverse groepslessen gaan we vanaf maandag 25 mei uitbreiden met:

  •         Voetbal en hockey voor verenigingen, vanaf dinsdag 26 mei.
  •         Zwemmen recreatief en voor verenigingen, vanaf donderdag 28 mei.
  •         Beachvolleybal recreatief vanaf donderdag 28 mei.
  •         Vanaf 27 mei kan er naast enkelspel ook dubbelspel getennist en gepadeld worden.

De protocollen voor deze sporten en die voor de verenigingssporter zullen vanaf 27 mei beschikbaar zijn via onze website, lees deze voorafgaand aan je deelname. Vanaf maandag 1 juni gaan we weer verder uitbreiden met o.a. beachvolleybal voor verenigingen en andere verenigingssporten. We hopen ook vanaf dit moment de groepslessen verder te kunnen opschalen. Meer informatie hierover zal gecommuniceerd worden via onze website.

ACLO Dagelijks Bestuur & Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.