Terug naar overzicht

Update corona maatregelen

Beste sporters,

Er zijn landelijk nieuwe maatregelen gecommuniceerd die betrekking hebben tot de regelgeving in het Sportcentrum en op het Willem Alexander Sportcomplex. Voor het Sportcentrum gelden dezelfde regels als voorheen; het dragen van een mondkapje is niet verplicht en buiten het sporten om dient de 1.5 meter regel gewaarborgd te worden.

Voor het Willem Alexander Sportcentrum (WAS) gelden andere regels. De accommodatie wordt tot 19:00 uur gezien als onderwijslocatie en daarmee moet bij binnenkomst een mondkapje worden gedragen. Tijdens het sporten mag deze af. Vanaf 19:00 uur wordt het WAS weer als sportaccommodatie gezien en mag het mondkapje af, maar er moet wel 1.5 meter afstand worden gehouden wanneer je niet aan het sporten bent.

Vanuit de RUG zijn echter nog wel maatregelen opgelegd die bovenop de landelijke maatregelen komen. Alle evenementen die geen directe verbinding hebben met sport of onderwijs niet toegestaan op het sportcentrum. Daarnaast zijn er maximaal 75 personen toegestaan op het terras en in het clubhuis samen, met vaste zitplaatsen op 1.5 meter. De maatregelen gelden vooralsnog tot en met 19 september.

Zie het document voor een overzicht van de huidige maatregelen.

Update coronamaatregelen Sportcentrum
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.