Terug naar overzicht

Update COVID-19 & ACLO Sportcentrum

Beste (verenigings)sporter,

 

Gisteren heeft de overheid nieuwe maatregelen geïntroduceerd om het aantal COVID-19 besmettingen terug te dringen. Dit betekent dat de ACLO helaas ook haar sportaanbod zal moeten afschalen.

Hoe het sportaanbod er uit gaat zien zal mede afhangen van de uitwerking van de gisteravond bekend gemaakte maatregelen. Deels zijn we hierbij afhankelijk van de vandaag door de Veiligheidsregio bekend te maken noodverordening, de informatie van NOC-NSF en de diverse sportbonden. De maatregelen roepen daarnaast ook nog vragen op, bijvoorbeeld ten aanzien van de maximale groepsgrootte tijdens de verschillende sportactiviteiten.

We hopen vandaag zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen ten aanzien van de effecten van de maatregelen. Eind van de dag komt er een vervolgbericht met een nadere uitwerking.

Voor alle duidelijkheid: We hebben besloten dat ons sportconcept vandaag nog regulier kan draaien binnen de nu geldende maatregelen, aangezien de maatregelen vanaf vanavond 14 oktober 22.00 uur ingaan. 

Met sportieve groet en wordt vervolgd,

 

Het 75e Dagelijks Bestuur van de ACLO en Directie Sportcentrum

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.