Terug naar overzicht

Updates coronamaatregelen

Goedemiddag,

De sportvoorzieningen van de RUG en de Hanzehogeschool worden voor een gedeelte van de week gezien als een niet-onderwijs locatie. Dit houdt in dat er in elk geval vanaf vanavond 18:00 uur, vrijdagavond vanaf 18:00 uur en in de weekenden wordt gewerkt met het scannen van de QR-code. Dat betekent dat de mondkapjesplicht op die momenten vervalt. De maatregel geldt dus vooralsnog deze week op woensdagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag.
De mogelijke nieuwe ontwikkelingen n.a.v. de persconferentie van a.s. vrijdag 12 november worden meegenomen naar de vertaalslag vanaf volgende week. Doordat alle ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen, begrijpen we goed dat het flink wat flexibiliteit van ons allemaal vraagt.
Er wordt verwacht dat de corona check gedurende langere tijd ingezet zal moeten worden. Hier is veel inzet voor nodig en dit zien wij als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het Sportcentrum, de ACLO, sportkaarthouders en de verenigingen. Alleen op deze manier kunnen alle sportactiviteiten doorgang blijven vinden. Men kan zich opgeven voor de vrijwilligers poule via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUF52zHH6fBVTvquHHosBEiy4ZidNULUEg09aQLStzUGgikg/viewform. Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover van 12 euro per shift. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met se@aclosport.nl.
Met vriendelijke groet,

Het 76ste Dagelijks Bestuur van de ACLO & Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.