Terug naar overzicht

Vandaag is het zover: de Healthweek!

HOE GEZOND BEN JIJ?

Kom erachter tijdens de Healthweek van 4 tot en met 7 maart op het Sportcentrum van de ACLO. Elke dag tussen 16:00 en 19:00 uur kun je een healthcheck doen waarbij je vetpercentage, spiermassa, longinhoud, flexibiliteit en nog veel meer wordt gemeten. Loop ook gelijk even een rondje over de informatiemarkt waar je o.a. je eigen gratis smoothie kunt fietsen. Daarnaast is er elke dag een interessante workshop in een ander thema: lifestyle, food, mind en health en wordt er een dagchallenge georganiseerd, waarbij er leuke prijzen gewonnen kunnen worden gesponsord door ABN-AMRO. Zien we jou bij de healthweek? Voor meer informatie en om je in te schrijven kun je hier terecht.

 

Vandaag is het zover: de Healthweek!

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.