Terug naar overzicht

Verbouwing voorplein juni-augustus

Beste sporters,

Bij het ACLO Sportcentrum op de Zernike Campus Groningen zal in de komende periode een herinrichting van het voorterrein plaatsvinden. Bij deze herinrichting zullen twee nieuwe padelbanen worden geplaatst! De oude padelbaan wordt hierbij afgebroken. Dit geeft ruimte om de beachvolleybalvelden te verplaatsen en zo te draaien dat er in de winterperiode een blaashal over de beachvelden geplaatst kan worden. Hierdoor kunnen we straks het hele jaar (zomer en winter) door beachvolleyballen op het Sportcentrum. Verder wordt het terras bij de Sportsbar vernieuwd en worden de fietsenstallingen anders ingericht.

Planning werkzaamheden

Door de verbouwing zullen de beachvolleybalvelden en de padelbaan enige tijd helaas niet te betreden zijn. Voor de beachvolleybalvelden geldt dat het vanaf 20 juni niet meer mogelijk zal zijn om hier gebruik van te maken. De padelbaan gaat een week later, vanaf 27 juni, dicht.

De werkzaamheden zullen medio augustus worden afgerond.

Tijdelijke parkeerplekken

Tijdens de werkzaamheden blijft de hoofdentree toegankelijk. Wel zullen de parkeerplaatsen en fietsparkeerplekken niet beschikbaar zijn. Drie alternatieve parkeerplekken zijn beschikbaar op P2 (nabij G.S.V.V. The Knickerbockers), aan de achterzijde van het Sportcentrum (vanaf de Sintelbaan) en nabij de tennisbanen (route via tankstation). Zie ook de afbeelding hieronder.

Met vriendelijke groet,

ACLO Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.