Terug naar overzicht

Word actief bij de ACLO!

Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Wil je deel uitmaken van de grootste overkoepelende studentensportorganisatie van Europa? Wil je meedoen aan maandelijkse activiteiten? Wil je lid worden van iets dat goed staat op je cv? Word dan actief bij de ACLO!

Een commissie bij de ACLO biedt je de mogelijkheid om samen met een groep sportievelingen leuke dingen te organiseren. Doordat je wekelijks met elkaar vergadert en leuke dingen doet, krijg je er een hechte vriendengroep bij!

Bij de ACLO hebben we meerdere commissies waar je lid van kunt worden. Je kunt lid worden van de Galacie en het jaarlijkse gala organiseren, van de Accie en veel activiteiten organiseren voor veel mensen (zoals de besturen van de sportverenigingen), van de Sportcie en veel sportevenementen organiseren, of lid worden van een van de andere commissies!

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om te mailen naar Femke, onze Coördinator Interne Zaken (ci@aclosport) of kom langs bij ons op kantoor! Deze zit aan de linkerkant naast de ingang naar de squash hallen. Solliciteer vóór  vrijdag 28 september.

Hopelijk tot snel 🙂

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.