Terug naar overzicht

Word actief bij de ACLO

De ACLO is op zoek naar commissieleden voor de Healthcie!

Lijkt het jou leuk om naast je sport ook actief te worden bij de grootste studentensportorganisatie van Europa? Ben je bewust bezig met voeding en gezonde leefstijl? Houd je van organiseren? Geef je dan op voor de Healthcie!

Samen met je commissiegenoten organiseer je twee Healthweeks voor alle Groningse studenten in maart en oktober. Dit is een meerdaags durende evenement waar verschillende workshops worden gegeven over gezondheid en voeding en waar health checks aanwezig zijn. Daarnaast organiseer je verschillende activiteiten in het kader van gezondheid bij bestaande evenementen.

In een commissie bij de ACLO ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Naast je commissiewerk zijn er veel leuke evenementen en borrels voor de Actieve ACLO. Het is bovendien een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat ook nog eens goed op je CV!

Klik hier voor de informatiebrochure.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 7 december 2020 voor de Galacie door te mailen naar ci@aclosport.nl (CV + motivatiebrief)!

Meer informatie over alle commissies vind je hier.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.