Protocollen ACLO Sportcentrum Openingstijden zomervakantie

Terug naar overzicht

Word actief bij de ACLO!

Word actief bij de ACLO!

Hou jij van evenementen organiseren en wil jij graag actief worden bij de grootste overkoepelende studentensportorganisatie van Nederland? Solliciteer dan nu voor de AcCie! Als de AcCie help je de Coördinator Intern mee met het organiseren van verschillende evenementen. Je helpt bijvoorbeeld bij het Kerst Indoor Sport Spektakel (KISS), de bestuursspelen en de lustrum- en KEI-week. Maar daarnaast mag je natuurlijk ook zelf evenementen organiseren als je leuke ideeën hebt!

Ben jij meer geïnteresseerd in gezondheid en vind jij het belangrijk dit te delen met medestudenten? Dan is de HealthCie misschien iets voor jou! De HealthCie organiseert twee keer per jaar een healthweek waarin verschillende workshops en lezingen plaatsvinden. Niks staat vast, dus er is alle vrijheid om zelf leuke evenementen binnen de healthweek te verzinnen. Als je vragen hebt, kun je mailen naar ci@aclosport.nl of langskomen op het kantoor van het DB!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.