ACLO Sportcentrum gesloten – Update 3 april Volg nu onze sportlessen online!
  • Bestuur jij in 2020-2021 de ACLO?

Bestuur jij in 2020-2021 de ACLO?

De ACLO is op zoek naar een nieuw Dagelijks en Algemeen Bestuur 2020-2021. Solliciteer vóór vrijdag 1 mei 2020!*

Het Dagelijks Bestuur (DB) is fulltime en is beleidsuitvoerend. Het DB zit zo’n 40 uur per week op het ACLO-kantoor in het Sportcentrum en houdt zich onder andere bezig met het sportbewijsbeleid, sportverenigingen, evenementen, marketing, financiën, het vaststellen van het sportaanbod, het maken van het rooster en het verdelen van de subsidies. Het DB bestaat uit zes personen met verschillende functies, namelijk: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator sport, coördinator PR & marketing en coördinator intern. Meer weten over elke functie? Lees de informatiebrochure. Volg de social media kanalen van de ACLO voor een impressie van een bestuursjaar bij de ACLO!

Het Algemeen Bestuur (AB) is parttime en beleidsbepalend. Het AB beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan. Het AB heeft dus een grote verantwoordelijkheid. Je vindt specifieke informatie over het AB in de informatiebrochure. Geïnteresseerd in het Algemeen Bestuur van de ACLO? Solliciteer vóór vrijdag 1 mei 2020!

Wil je van het huidig bestuur horen hoe een bestuursjaar bij de ACLO is? Stuur ons een mailtje of benader ons via social media! Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus is het helaas niet mogelijk om fysiek af te spreken. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over een bestuursjaar bij de ACLO, dan kan je ook altijd een skype-gesprek met (een van) ons voeren! Stuur hiervoor een mailtje naar se@aclosport.nl.

Overtuigd? Stuur vóór vrijdag 1 mei 2020 je CV en sollicitatiebrief voor het Dagelijks Bestuur naar secretaris@aclosport.nl.

Solliciteer je voor het Algemeen Bestuur? Stuur vóór vrijdag 1 mei 2020 je CV en sollicitatiebrief voor het Algemeen Bestuur naar voorzitter@aclosport.nl.

*  De sollicitatiedeadline voor het Dagelijks Bestuur is verplaatst van 1 april naar 1 mei 2020.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.