• Bestuur jij in 2020-2021 de ACLO?

Bestuur jij in 2020-2021 de ACLO?

De ACLO is op zoek naar een nieuw Dagelijks en Algemeen Bestuur 2020-2021. Solliciteer vóór woensdag 1 april 2020!

Het Dagelijks Bestuur (DB) is fulltime en is beleidsuitvoerend. Het DB zit zo’n 40 uur per week op het ACLO-kantoor in het Sportcentrum en houdt zich onder andere bezig met het sportbewijsbeleid, sportverenigingen, evenementen, marketing, financiën, het vaststellen van het sportaanbod, het maken van het rooster en het verdelen van de subsidies. Het DB bestaat uit zes personen met verschillende functies, namelijk: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator sport, coördinator PR & marketing en coördinator intern. Meer weten over elke functie? Lees de informatiebrochure. Volg de social media kanalen van de ACLO voor een impressie van een bestuursjaar bij de ACLO!

Het Algemeen Bestuur (AB) is parttime en beleidsbepalend. Het AB beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan. Het AB heeft dus een grote verantwoordelijkheid. Je vindt specifieke informatie over het AB in de informatiebrochure. Geïnteresseerd in het Algemeen Bestuur van de ACLO? Solliciteer vóór woensdag 6 mei 2020!

Wil je van het huidige bestuur horen hoe het bestuursjaar is? Kom naar een van de informatieavonden. De avonden vinden plaats in de Meetingroom (Sportsbar) van het Sportcentrum op de volgende data:

17 februari     19:00-21:00
27 februari    20:00-22:00
3 maart          17:00-19:00
 11 maart        20:00-22:00

Overtuigd? Stuur vóór woensdag 1 april 2020 je CV en sollicitatiebrief voor het Dagelijks Bestuur naar secretaris@aclosport.nl.

Solliciteer je voor het Algemeen Bestuur? Stuur vóór woensdag 6 mei 2020 je CV en sollicitatiebrief voor het Algemeen Bestuur naar voorzitter@aclosport.nl.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.