Terug naar overzicht

Sport van de week – Beachvolleybal!

Zand, zon en een bal, is er een betere manier om een sport te beoefenen? Houd je net zo veel van de zomer als wij? Kan je niet wachten tot het kwik weer boven de 20 graden stijgt? En ben je benieuwd wat de termen pass, set, snake, cobra, spike, dig, kill, ace, line en skybal inhouden? Kom dan beachvolleyballen bij G.S.B.V. Tweeslag!

Beachvolleybal wordt gespeeld in teams van twee spelers. Dat betekent dat samenwerking zeer belangrijk is. Ook ben je betrokken bij alle acties in het veld en heb je alle technieken van het volleybal nodig. Dit maakt beachvolleybal een zeer leuke, actieve en diverse sport!

Bij Tweeslag wordt op elke doordeweekse avond getraind bij de beachvelden van de ACLO. De trainingsgroepen bestaan uit 8 personen en er wordt getraind van niveau laag/beginner tot selectie/divisie (3de divisie tot eredivisie) niveau. Ook als je nog geen (beach)volleybalervaring hebt, ben je van harte welkom om te trainen! Het Beach Team Groningen (BTG) van Tweeslag doet mee aan divisie toernooien in het hele land, dus houdt de kalender in de gaten en kom gerust een keer langs om onze Tweeslaggers aan te moedigen en te kijken naar de leukste beachvolleybal wedstrijden.

Beachvolleybal is de sport die bekend staat om zandhappen, spectaculaire reddingen, zinderende wedstrijden en letterlijk overal zand en dan bedoelen we ook echt overal! Het draait om tactiek, explosiviteit en samenwerking. Klinkt dit goed en wil jij een sportieve en zonnige zomer met ons mee beachvolleyballen? Voor 36 euro kun je bij Tweeslag 14 weken trainen en meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten!

Ons zomerblok 1 loopt van 1 april tot 5 juli. Schrijf je nu snel in en dan zien we je graag op de instuiftraining op 14 maart. Inschrijven kan t/m 11 maart, via deze linkĀ en bij vragen mail gerust naar secretaris@tweeslag.nl.

In het filmpje alvast een leuke sfeerimpressie van beachvolleyballen bij Tweeslag.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.