Terug naar overzicht

Update persconferentie 11/05

Beste sporters,

De overheid heeft gisteren (11 mei) tijdens de persconferentie versoepelingen geïntroduceerd, die mogelijk vanaf 19 mei zullen ingaan. We zijn ontzettend blij dat deze mogelijke versoepelingen weer meer ruimte bieden voor het sporten! Of de versoepelingen vanaf 19 mei daadwerkelijk zullen ingaan, wordt op maandag 17 mei door de overheid bepaald. Daarnaast zijn er binnen de sportmaatregelen momenteel nog veel onduidelijkheden. We zijn druk bezig met het uitwerken van de (mogelijke) nieuwe maatregelen. Wanneer hier meer duidelijkheid over is zullen we dit z.s.m. communiceren.

Voor nu zullen de cursussen, groepsles- en fitnessreeksen, die momenteel lopen, doorgang blijven vinden t/m 30 mei. Mocht dit veranderen, zullen we dit spoedig communiceren. Ook voor de inschrijvingen voor cursusperiode 4B zal op dit moment niets veranderen. Inschrijven kan tot en met 23 mei via MyACLO.

Verder is het vanaf vandaag t/m zondag 23 mei mogelijk voor alle sporters, die nog niet meedoen aan een sportactiviteit, om zich aan te sluiten bij een al bestaande groepslesreeks! Dit betekent dat je als sporter in een vaste trainingsgroep komt, die wekelijks op een vaste tijd een groepsles volgt. Zo kun je toch je favoriete groepslessen volgen, maar wel binnen een vaste trainingsgroep en volgens alle huidige corona-regels.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en we hopen zo spoedig mogelijk het sporten weer met jullie te kunnen oppakken.

Met vriendelijke groet,

Het 75ste Dagelijks Bestuur van de ACLO en Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.