Open menu

Fysiotherapie Kroon

Fysiotherapie Kroon is een praktijk gevestigd in de ACLO en bij de ACLO station.

Behandeling
Op beide locaties zijn zij in de unieke gelegenheid om voor jouw revalidatie en trainingen gebruik te maken van de apparatuur en verschillende trainingszalen. Zij stimuleren bewegen en een actieve houding van jou, voor jouw herstel. Daarbij gebruiken ze verschillende behandelmethodes zoals oefentherapie, massage en mobiliserende technieken.

Samenwerking
Zij werken samen met de trainers van het Sportcentrum, de Studentarts, sportartsen verbonden bij het UMCG en een podoloog.

Kosten en vergoeding
Indien je een aanvullende verzekering hebt, wordt de fysiotherapiebehandeling meestal vergoed door jouw zorgverzekeraar. Fysiotherapie Kroon heeft overeenkomsten met bijna alle zorgverzekeraars. Controleer of fysiotherapie in je polis voor vergoeding in aanmerking komt voorafgaand je bezoek. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie of hebben zij geen overeenkomst met jou verzekeringsmaatschappij dan ontvang je achteraf een factuur. Voor informatie over prijs en voorwaarden word je verwezen naar hun website en de informatie in de wachtruimte.

*Mocht je verhinderd zijn dan vragen ze je om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Een niet nagekomen afspraak wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak
Om een afspraak te maken met een fysiotherapeut heb je geen verwijzing van de huisarts nodig indien je een Nederlandse verzekering hebt. Je kunt online en telefonisch (050 – 3635569) een afspraak maken op beide locaties.

Nieuw: gratis blessurecheck voor ACLO- en SPR leden (15 min)
Je krijgt in 15 minuten een eerste kosteloze diagnose en waar mogelijk een aantal tips. Voor een uitgebreide behandeling maak je een nieuwe afspraak, waarbij dan de normale tarieven gelden. Aanmelden kan via de digitale agenda, telefonisch, maar ook via info@fysiokroon.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.