Protocollen ACLO Sportcentrum Openingstijden zomervakantie
Open menu

Healthweek

Van 9 tot en met 12 maart organiseren wij weer een Healthweek!

Klik hier om je in te schrijven!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Healthweek? Volg dan de ACLO op Facebook. Heb je vragen of opmerkingen over de Healthweek? Stuur een mail naar healthcie@aclosport.nl. We helpen je graag!

Healthweek
De ACLO organiseert jaarlijks twee weken die volledig in het teken van Healthy Ageing staan: de Healthweeks. Er wordt aandacht besteed aan verschillende aspecten van een gezonde leefstijl: van voeding, sport en bewegen tot mental health. Tijdens de Healthweek kun je onder andere een volledige healthcheck doorlopen en persoonlijk advies krijgen, gezonde lifestyle workshops volgen, je laten masseren, spinnen met hartslagmeters en nog veel meer! Alle activiteiten zijn gratis. Het maakt niet uit of je ACLO-lid bent of niet: iedereen is welkom bij dit evenement.

Healthchecks
Tijdens de Healthweek kun je op twee dagen tussen 16:00 en 19:00 uur je gezondheid laten meten in de Koos Duppenhal. Er zijn dagelijks verschillende rondes. Je kunt dus zelf kiezen welke tijd jou het beste uitkomt. Onder andere je BMI, vetpercentage, bloeddruk, longinhoud, knijpkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen zullen gemeten worden. Na afloop van de healthchecks staan er een aantal deskundigen van het UMCG klaar. Zij kunnen je persoonlijk advies geven over hoe je je gezondheid nog verder kunt verbeteren. In totaal duren de healthchecks ongeveer 45 minuten. Omdat je tijdens de metingen veel zult bewegen is het handig om sportkleding aan te trekken. Je krijgt je resultaten op papier mee naar huis, zodat je zelf later bij kunt houden hoe je gezondheid is veranderd. Inschrijven voor de healthchecks kan hier.

Workshops
Diegenen die geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl kunnen dagelijks terecht bij de workshops die in de Lunchroom van de Sportsbar en in de vergaderzaal van het Sportcentrum worden gegeven. In de afbeelding hierboven is het rooster van de workshops te zien. Onze workshops:

 

 

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.