Open menu

Algemeen Bestuur

Het Algemeen Bestuur is het orgaan dat toezicht houdt op het Dagelijks Bestuur. Jaarlijks zitten er elf studenten in die twaalf keer per jaar bij elkaar komen om te vergaderen. Het Algemeen Bestuur beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan.

Bestuur jij in 2021-2022 de ACLO?

Ben jij nieuwsgierig naar wat het betekent om een bestuursjaar te doen bij de grootste studentensport organisatie van Europa? Twijfel je nog over wat je gaat doen komend studiejaar en heb jij passie voor (studenten)sport? Kom dan nu naar een van onze (online) infoavonden in januari, februari en maart! Klik hier voor meer informatie. 

Het Algemeen Bestuur van de ACLO bestaat in 2020-2021 uit:

Naam:
Jeroen Bobeldijk (voorzitter)
Berdien Prins (vicevoorzitter)
Amber Slump
Adriaan Klootwijk
Oscar Stolk
Franke Zeinstra
Astrid van Tilburg
Nynke Bergsma
Mark Blokzijl
Velda Tjalma
Floris Uithof

Sectoren

Het Algemeen Bestuur vertegenwoordigd, samen met één bestuurder van het Dagelijks bestuur, verschillende sectoren. De taak van de Algemeen Bestuurder is het peilen van de geluiden uit de sector en dit eventueel meenemen naar de Algemeen-Bestuursvergadering. Het Algemeen Bestuur is als volgt verdeeld over de sectoren:

Sector DB-voorzitter AB-vertegenwoordiger
Buitensporten Irene Boven Nynke Bergsma
Sporthalgebruikers Pieter de Jong Mark Blokzijl
Veldsporten Rik Roosjen Velda Tjalma
Watersporten Leon Hovenkamp Astrid van Tilburg
Zaalsporten Jitske van Eck Amber Slump
Zwembadgebruikers Leon Hovenkamp Franke Zeinstra
Ongebonden Laura Pikkaart Adriaan Klootwijk, Floris Uithof, Oscar Stolk

 

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.