Open menu

Commissies

De ACLO is een organisatie voor, maar vooral ook door studenten. Naast het Algemeen Bestuur en het Dagelijks Bestuur heeft de ACLO veel verschillende commissies die allen hun steentje bijdragen om de ACLO nog beter te maken. Deze commissies verschillen onderling enorm en hebben allemaal een specifieke taak. Wil jij je ook graag inzetten voor de ACLO? Lees dan hieronder de omschrijvingen van de commissies eens door. Heb je nog andere vragen of wil je graag een keer iemand van een commissie spreken? Hiervoor kan je altijd contact opnemen met de  coördinator Intern van het Dagelijks Bestuur. Dit kan via e-mail: ci@aclosport.nl of je kunt even bellen naar 050-3634641.

De ACLO is op zoek naar commissieleden! Wil jij naast je studie actief worden bij de grootste studentensportorganisatie van Europa? Solliciteer dan voor 24 september naar ci@aclosport.nl! Meer informatie kun je op deze pagina vinden.

Commissies

 • Het ACLO-Promoteam (Design, video, fotografie)

  Het ACLO-Promoteam is verantwoordelijk voor alle uitingen die de ACLO gebruikt in haar promotie. Hierbij kan je denken aan foto's, video's en posters die voor enorm veel doeleinden gebruikt kunnen worden. Bij de ACLO is er een wijd scala waar promotiemateriaal voor nodig is: bijvoorbeeld 100 verschillende sporten, diverse evenementen, activiteiten etc. Hierdoor is het ACLO-Promoteam perfect voor studenten die ervaring op willen doen met het maken van promotiemateriaal.

  Het ACLO-Promoteam bestaat in 2020-2021 uit:

  Mandy Schepers (voorzitter)
  James Nyirenda
  Joey Leuverink
  Anouk Broekhaar
  Laurens Lagerweij

 • Healthcie (Organiseren Healthweek en andere activiteiten rondom Healthy Ageing)

  De Healthcie is dé commissie van de ACLO op het gebied van gezondheid en een actieve leefstijl. De commissie organiseert meerdere Health-evenementen en zorgt ook voor de informatievoorziening over gezondheid. Dit gebeurt zowel op de website van de ACLO maar ook fysiek in het Sportcentrum.

  De Healthcie 2020-2021 bestaat uit:

  Melina Jakus (voorzitter)
  Irina Dot I Roca
  Zahra Farahbakshs
  Anne Grijpink
  Mira Singh
  Allard Sym Sprenger

   

 • ACLO-Denktank (Onderzoek, advies bestuur)

  De ACLO-Denktank denkt mee over belangrijke ACLO-vraagstukken en geeft advies aan het bestuur. Hierbij kun je denken aan de begroting, het sportaanbod, of het bedenken van nieuwe communicatie middelen. Zeven keer per jaar komt de commissie bij elkaar om samen door te spreken wat er goed en minder goed gaat bij de ACLO. Ook voert de commissie kleine onderzoeken uit naar het ongebonden pakket.

  De ACLO-Denktank 2020-2021 bestaat uit:

  Nousjka Frieswijk (voorzitter)
  Hilliene Reitsema
  Igno van Hees

  Heb je vragen over de ACLO-Denktank? Dan kan je altijd mailen naar de Coördinator Sport van het Dagelijks Bestuur van de ACLO door te mailen naar cs@aclosport.nl

 • Sportcie (Organiseren Toernooien en competities)

  De Sportcie organiseert de open competities van de ACLO. Hierin is er veel ruimte voor nieuwe ideeën om zelf open competities op te zetten. Hierbij kan je denken aan een open courtsoccercompetitie, een open voetbalcompetitie, een open squashcompetitie ga zo maar door! Hiernaast zal de Sportcie de intern coördinator van het Dagelijks Bestuur ondersteunen tijdens evenementen zoals ESN meets ACLO.

  De Sportcie 2020-2021 bestaat uit:

  Leoni Meijer (voorzitter)
  Leonid Mishevski
  Martijn Hassink
  Benthe Schipperheijn

 • Galacie (Organiseren Sportgala)

  De Galacommissie organiseert het fantastische ACLO Sportgala! Tijdens dit grote feest worden de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt aan ACLO-sporters in de categorieën: Sporter/Sportster, Talent, Team en Vereniging van het jaar.

  De Galacie 2020-2021 bestaat uit:

  Annemieke Maatje (voorzitter)
  Tom Streefland
  Shreyah Pooranan
  Vera Korf

 • Accie (Organiseren van activiteiten)

  De Accie is verantwoordelijk voor het innoveren, organiseren en uitvoeren van
  diverse evenmenten gedurende het jaar. Voorbeelden hiervan zijn: de bestuursspelen, kaderdag en KISS (het Kerst Indoor Sportspektakel).

  De Accie 2020-2021 bestaat uit:

  Justin Uitendaal (voorzitter)
  Anesa Velagic
  Iemke Jongsma
  Nynke Veldma

 • Lustrumcie

  De Lustrumcie organiseert elke 5 jaar het Lustrum van de ACLO. De ACLO is opgericht in 1945, dat betekent dat in 2020 de ACLO 75 jaar bestaat. Vanwege het Coronavirus is onze lustrumweek uitgesteld zodat we op een later moment een mooi feestje kunnen neerzetten!

  De Lustrumcie 2020-2021 bestaat uit:

  Emma Smeenge (voorzitter)
  Lianne Mulder
  Ilona Kort
  Jasmijn Gengler
  Jelmer Haites
  Mark Blokzijl
  Adriaan Klootwijk

 • Cocie (Sportbewijscontrolecommissie, ontvangt €6,- p/h)

  De Cocie staat voor Sportbewijscontrolecommissie. De Cocie zorgt ervoor dat er gecontroleerd wordt of de studenten die komen sporten bij de ACLO wel in het bezit zijn van een ACLO Card. Je bent ze vast wel eens tegengekomen bij de deur van het Sportcentrum. De leden van de Cocie krijgen een financiële vergoeding voor hun inzet. De ACLO is vaak op zoek naar leden voor de Cocie. Ben je op zoek naar meer informatie mail dan naar ic@aclosport.nl

  De Cocie 2019-2020 bestond uit:

  Henk-Pieter Swier Emma Fuchsova Chen Mingxuan Laura Sterk
  (Kevin) Tian Yikai Martina Gruyová Maik Dijkhof Jannike Dedow
  Mia Neukirch Simona Stavar Brennain Hazes Dildar Baz
  Ezra Pekkeriet Jelly Wassenaar Anna Bikker Sarah Schädel-Höpfer
  Mahir Hiro Igno van Hees Aukje Liet Tereza Dražanová
 • Kascommissie

  De kascommissie is een financieel adviserend en controlerend orgaan van de ACLO.

  De kascommissie 2020-2021 bestaat uit:

  Jorian Kamp
  Pieter de Jong
  Eline de Jager
  Kim Versteld
  Jelle Stoppelenburg
  Jelmer Haites
  Jos Jansma
  Leo Wenneger
  Peter Sven Smilda
  Polle Bergman
  Sven Blijleven
  Willem Boorsma

   

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.