• Roosters

Roosters

Groepslessen, open uren en vrij reserveren

Met een ACLO abonnement kun je deelnemen aan de groepslessen, open uren en vrije reserveringen van de ACLO. De groepslessen en open uren zijn te vinden in het rooster. Het verschil tussen groepslessen en open uren is dat er bij groepslessen les gegeven wordt door de sportdocent. Bij open uren houdt de sportdocent slechts toezicht (zoals bij klimmen, zaalvoetbal, en zwemmen). Klik hier voor meer informatie over het reserveren van Groepslessen, open uren en vrije reserveringen.

Cursussen

De ACLO biedt in verschillende sporten cursussen aan om sporters kennis te laten maken met een sport. De cursussen worden voornamelijk aangeboden op beginners niveau en zijn gratis, tenzij anders wordt aangegeven. Voor de cursussen zijn bepaalde deadlines voor het inschrijven. Hieronder kun je deze deadlines en het schema vinden van de cursusperiodes in 2023-2024. Klik hier voor meer informatie over de inschrijvingsprocedure.

Je kan je aanmelden voor de cursussen via deze link of via de ACLO app onder shop > cursussen.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.