Groepslessen en open uren

Groepslessen en open uren

Met een ACLO abonnement kun je deelnemen aan de groepslessen en open uren van de ACLO. De groepslessen en open uren zijn te vinden in het rooster. Het verschil tussen groepslessen en open uren is dat er bij groepslessen les gegeven wordt door de sportdocent. Bij open uren houdt de sportdocent slechts toezicht (zoals bij klimmen, zaalvoetbal, en zwemmen).

Nieuw reserveringssysteem

  • Boeking maken is mogelijk vanaf 7 dagen van te voren vanaf 9 uur in de ochtend.
  • Afmelden is mogelijk tot 60 minuten van te voren.
  • Een sporter mag niet twee velden achter elkaar reserveren bij het vrij reserveren.
  • De sporter heeft tot 15 minuten na start van de les de mogelijkheid om in te checken. Dit doe je door de QR-code te scannen met de app. Bij alle sportlocaties hangen meerdere QR codes. Heb je een reserving in zaal 1, dan moet je de QR code bij zaal 1 scannen. Bij groen licht is de reservering bevestigd.Wel moet de sporter aanwezig zijn bij het begin van de les.
  • Bij het niet of te laat inchecken, ontvangt de sporter eerst twee waarschuwingen. Bij de derde keer wordt de kaart voor een periode van twee weken geblokkeerd. Na deze blokkering zal een sporter opnieuw twee waarschuwingen ontvangen voordat de volgende blokkering volgt.
  • Een waarschuwing blijft staan voor 180 dagen en zal daarna worden verwijderd.
  • Zodra de sporter een blokkering van de kaart/boete heeft, kan de sporter geen boekingen maken voor het ongebonden aanbod, exclusief cursussen.
  • Wanneer een sporter een geblokkeerde kaart heeft en wanneer een sporter binnen deze tijd wilt sporten kan er ook een boete van 10,- euro worden betaald.
  • Wanneer een sporter niet bij 80% aanwezig is van een les kan deze sporter de volgende cursusperiode niet via de voorinschrijving inschrijven en alleen via de na-inschrijving.

Annuleren van reservering

Je kunt tot 1 uur voor de groepsles of open uur de reservering annuleren. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen, dan krijg je de eerste twee keer een waarschuwing. Kom je hierna nog een keer te laat of kom je niet opdagen, dan wordt je abonnement geblokkeerd. Je abonnement kan worden gedeblokkeerd wanneer een bijdrage van €10 is betaald bij de balie van het Sportcentrum. Mocht je te laat zijn met annuleren, maar je niet fit voelen en/of COVID-19 symptomen hebben? Blijf dan thuis en neem contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende velden.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.