• Sport & Corona

Sport & Corona

We zijn ontzettend blij dat de huidige corona maatregelen weer meer ruimte biedt voor sport! Klik hier voor een overzicht van het actuele sportaanbod van de ACLO en de huidige regels omtrent corona.

Online sportaanbod

Gedurende de huidige lockdown gaat de ACLO weer online. Elke dag worden er verschillende groepslessen gelivestreamd met je favoriete docent. Blijf in beweging zonder je huis te verlaten! Voor meer informatie over ons online sportaanbod, klik hier.

Restitutiebeleid

Helaas heeft de ACLO dit jaar geen volledig sportaanbod aan kunnen bieden. Op dit moment is er echter geen duidelijkheid te geven over een mogelijk toekomstig restitutiebeleid. De ACLO zal aan het eind van het sportjaar de gehele balans opmaken en dit meenemen in de overweging voor een mogelijk restitutiebeleid. Voor vragen omtrent het restitutiebeleid stuur een mail naar se@aclosport.nlĀ 

Vragen

Voor overige vragen neem contact op met cp@aclosport.nl

Voor nu; blijf gezond en we hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen op onze sport accommodaties!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.