Acrobatiek

Acrobatiek is een sport waarbij je in teamverband elementen uitvoert, zoals torens bouwen of elkaar in de lucht gooien. Acro is leuk omdat je in teamverband dingen doet, maar je ook individueel veel technieken leert, waardoor je het met verschillende mensen kunt doen.
In deze cursus leer je verschillende acro onderdelen maken. Daarnaast leer je anderen helpen elementen uit te voeren (spotten), torens te bouwen, maar ook bijvoorbeeld handstanden en kopstanden te maken! Oftewel je leert veel verschillende dingen, maar vooral leer je je eigen lichaam beter te beheersen. Lijkt het jou leuk om deze sport te leren kennen óf ben je al bekend met acro en heb je ook zin om even lekker te acroën? Geef je dan snel op, want we kunnen alle niveaus gebruiken en elke enthousiasteling is welkom!
(Kledingtip voor de cursus: strakke kleding is het handigst. Denk aan een sportlegging (kort/lang) en een strak sport shirt).
Terug naar sporten

Acrobatiek

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.