Boksen

Cursus

Ook dit jaar organiseert de ACLO weer beginnerscursussen voor studenten die zich aangetrokken voelen tot “the noble art of selfdefence”. Mannen en vrouwen zullen evenveel plezier aan deze cursus beleven. In het eerste gedeelte van de training komen de verschillende bokstechnieken aan bod, zoals stoten, afweren, ontwijken, incasseren, sparren, dekking en het voetenwerk. Het tweede deel van de anderhalf uur durende training bestaat uit het opbouwen van een specifieke boksconditie. Aangezien boksen en de bokstraining lichamelijk redelijk zwaar zijn, is deze cursus niet aan te raden voor mensen die lange tijd niet aan sport hebben gedaan.

G.S.B.V. Pugilicé

De boksvereniging Pugilicé is al ruim 25 jaar één van de meest gezellige en fysiek aantrekkelijkste sportverenigingen binnen de ACLO. Meer dan 100 leden die deze ‘noble art of self-defence’ beoefenen hebben de mogelijkheid om drie keer per week gemiddeld twee uur trainen, waarbij het opbouwen en behouden van een stevige lichamelijke basisconditie en het leren van diverse bokstechnieken centraal staat.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.B.V. Pugilicé.

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten

Boksen

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.