Boksen

Cursus

Ook dit jaar organiseert de ACLO weer beginnerscursussen voor studenten die zich aangetrokken voelen tot “the noble art of selfdefence”.  De trainingen duren tussen een uur en anderhalf uur. In het eerste gedeelte van de training komen de verschillende bokstechnieken aan bod, zoals stoten, afweren, ontwijken, incasseren, sparren, dekking en het voetenwerk. Het tweede deel van de  training bestaat uit het opbouwen van een specifieke boksconditie. Boksen is een lichamelijk zware sport, wanneer je niet gewend bent veel te bewegen, kan deze cursus als intensief worden ervaren. 

G.S.B.V. Pugilicé

De boksvereniging Pugilicé is al ruim 40 jaar één van de meest gezellige en fysiek aantrekkelijkste sportverenigingen binnen de ACLO. Meer dan 100 leden die deze ‘noble art of self-defence’ beoefenen hebben de mogelijkheid om vier keer per week gemiddeld twee uur trainen, waarbij het opbouwen en behouden van een stevige lichamelijke basisconditie en het leren van diverse bokstechnieken centraal staat.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.B.V. Pugilicé.

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.