Lesson cancelled 21-03-2019: Jumping Fitness 19:00 ACLO Station – Spinning 17:30 met DVD

Boost

Groepsles

In de trainingen van Boost krijg je in een functionele training voor je kiezen van 45 minuten! Functioneel houdt in dat de bewegingen die je in de training maakt ook terug kunnen komen in het dagelijks leven. Boost is een vorm van interval training, waarbij gebruik gemaakt wordt van cross-fit elementen en fitness elementen. Bij de trainingen kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, trx, medicine balls , slam balls, sandbags, battle/power ropes, barbells en plyoboxes. Het voordeel van de training is dat naast dat het zich richt op functioneel trainen, je het op je eigen niveau kunt doen.  In de training zal er ook aandacht besteed worden aan de uitvoering (techniek) van de beweging.  Fitness ervaring is geen pre, maar wel een plus, dus aan deze  training kunnen zowel starters als gevorderden meedoen.

 

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.