Bungee Super Fly

Groepsles

Bungee Super Fly is een cardio training en een full body workout waar je verschillende oefeningen uitvoert al zwevend in een Bungee tuigje! Tijdens deze workout spring en vlieg je door de lucht en werk je op een speelse manier aan je core stabiliteit, wat zorgt voor een unieke sportbeleving.

 

Bungee beginners:

In de beginners lessen leer je de basis: hoe werkt de Bungee en hoe kan je deze veilig gebruiken. Ook leer je de basis bewegingen, zoals squats, jumps, pushups en burpees. Plezier, veiligheid en ontdekken staan voorop in de beginners lessen. .Als je alle basis bewegingen beheerst en de veiligheid voor jezelf (en anderen) kan waarborgen, kan je doorstromen naar de advanced lessen. De docent observeert jou gedurende de lessen en kan jou laten weten wanneer je klaar bent voor de volgende stap: de advanced lessen!

 

Bungee advanced:

In de advanced lessen beheers je de basisregels omtrent veiligheid en ken je alle basis bewegingen. Het tempo in deze les ligt hoger en de les is intensiever! Soms leer je een choreografie en soms is de les een combi van bepaalde series zoals lunges, burpees, squats, mountainclimbers etc. En wat te denken van air-planken, pirouettes, star jumps en heb jij altijd al de handstand willen leren? De fun factor staat voorop en zweten zal je zeker, maar je gaat vooral naar huis met een enorme dosis energie!

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.