E-sports

Cursus: Introduction to competitive Smash Bros

In deze cursus leren we je de basis van competitief Super Smash Bros Ultimate. Als je Smash als kind of tiener hebt gespeeld, nog steeds Smash speelt, of zelfs als je gewoon nieuwsgierig bent, dan is deze cursus iets voor jou!

Naast hulp bij het leren van het spel en het kiezen van een karakter, zullen we je ook coachen in de grondbeginselen van het geweldige spel dat competitief Smash is. De cursus biedt ook veel vriendschappelijke competitie, waarin je je nieuw ontwikkelde vaardigheden kunt laten zien. Bovendien ben je na afloop van de cursus uitgenodigd om gratis mee te doen aan ons maandelijkse Smash-toernooi!

Deze cursus duurt 5 woensdagen. Elke avond begint om 18:30 in zaal B105 in het Willem Alexander Sportcentrum en duurt tot 20:00. De cursus zal gegeven worden door onze eigen Smash trainers.

GeA Fairplay

Fairplay is de enige echte studenten e-sportvereniging van Groningen! We zijn een competitieve vereniging, maar ook een sociale. Daarom organiseren we niet alleen trainingen en toernooien, maar ook casual avonden – dat betekent tijd om je spel te verbeteren en tijd om te ontspannen met bijvoorbeeld een vriendschappelijk potje Mario Kart of Stick Fight. We spelen meestal samen bij de Willem Alexander Sportcentrum (WAS). Op dit moment spelen we spellen als Super Smash Bros, League of Legends, Rocket League en meer!

Voor meer informatie, ga naar de website van GeA Fairplay of wordt lid van de Discord!

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.