Fitness

Het Sportcentrum beschikt over twee fitnesslocaties waar je bijna het hele jaar kunt trainen. Voor €65,- krijg je onbeperkt toegang krijgen tot de fitnesszaal. Wil je alleen in de weekenden of de universiteit vakanties gebruik maken van onze fitness? Dan heb je genoeg aan de reguliere ACLO Card! De fitnesskaart is te koop bij de informatiebalie in het Sportcentrum. De kaart is geldig van september tot september (vanaf februari kost de Fitness Card €40,- voor de periode februari tot september).Om gebruik te mogen maken van Power Station in ACLO Station, dien je een tweedaagse power intro te volgen.

Meer informatie over fitness en het verschil tussen de twee locaties vind je hier. Benieuwd wanneer onze fitnessruimte open is? Onze openingstijden vind je hier.

Cursus

Voor mensen zonder ervaring met fitness of mensen die meer over fitness willen leren, biedt de ACLO een fitness cursus aan. Deze vindt plaats in het WAS. Hier leer je de beginselen van fitness zodat je na afloop van deze cursus zelf in onze fitness ruimte aan de slag kunt! Neem hiervoor je sportkleren en een handdoek mee.

G.S.K.V. Northside Barbell

Ben je meer geïnteresseerd in krachtsport dan in normale fitness? Kijk dan bij powerliften of op de website van onze krachtsportvereniging G.S.K.V Northside Barbell.

 

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.