Floorball

Cursus

In vijf lessen gaan we jou leren floorballen, een spel van snelheid, behendigheid en samenspel. Floorball is ontstaan als zomervariant van ijshockey en vandaag de dag een zeer populaire sport in de Scandinavische landen. En dat is niet voor niets: Floorball is een snelle, intensieve teamsport. Iedereen in het veld is betrokken bij het spel, en na een training of wedstrijd heb je echt het gevoel dat je wat gedaan hebt.

U.C. Face Off

U.C. Face Off, dé studenten floorballvereniging in Groningen. Ken je de sport van de middelbare school of van de cursus? En wil je verder groeien in deze sport? Kom dan eens een paar keer gratis mee trainen met ons, en misschien, dan heel misschien blijf je toch hangen vanwege de borrels, activiteiten en de gezelligheid! Momenteel hebben we twee heren- en twee damesteams, en een heel aantal mixed-teams, die allemaal even fanatiek als gezellig zijn. Neem contact met ons op via de website en wie weet zien we je snel bij de cursus of training!

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.