Futsal

Open uur

Dit open uur is bedoeld voor iedereen die van futsal houdt. Kun je niet voldoende mensen bij elkaar krijgen om zelf een partijtje te spelen, of wil je met nieuwe mensen zaalvoetballen, dan is dit uur ideaal voor jou.

Vrij reserveren

Een zaalvoetbal is te leen bij de informatiebalie van het Sportcentrum.

Interne Futsalcompetitie

Elk jaar organiseert de Sportcie bij de ACLO een interne Futsalcompetitie. Alle ACLO-sportbewijshouders mogelijk om aan deze competitie mee te doen. De competitie loop van oktober tot januari en van januari tot mei. Voorafgaand aan de competitie kan je je met een team inschrijven. Op de website van de ACLO zal gemeld worden wanneer de inschrijving open is. De competitie vindt plaats op woensdag en vrijdag van 14.30  uur tot 15.30 uur. Voor vragen over de interne futsalcompetitie kan je mailen naar ic@aclosport.nl.

G.S.F.V. Drs. Vijfje

G.S.F.V. Drs. Vijfje is de grootste en gezelligste zaalvoetbalvereniging van Nederland. Meer dan 500 leden komen uit in 50 herenteams en 11 damesteams. Het niveau verschilt van eredivisie tot kelderklasse. Het trappen van een balletje in de zaal kan bij Vijfje gecombineerd worden met een actief verenigingsleven. Meer dan 10 commissies organiseren het hele jaar door evenementen, feesten en toernooien. Ook is er wekelijks op vrijdagavond een borrel in stamkroeg All Round.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.F.V. Drs Vijfje.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.