Golf

Cursus

Deze dynamische, snel groeiende sport vereist veel techniek, concentratie en loopvermogen. De cursus wordt gegeven op onze eigen ‘Zernike Driving Range’, te vinden achter de hockeyvelden. De aandacht is vooral gericht op de korte slagen. Je leert o.a. hoe je moet putten, chippen en hoe je een soepele swing maakt.

Let op: In verband met belangrijke instructies over bijvoorbeeld veiligheid is het zeer belangrijk dat je de eerste cursusles aanwezig bent.

G.A.G.V.

De Groninger Albertiaanse Golf Vereniging (G.A.G.V.) Pitch, kortweg Pitch, is een algemene studenten golfvereniging opgericht op 14 februari 2005 onder de naam Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.). De vereniging is een officiële subvereniging van de RKSV Albertus Magnus sinds 2018. De vereniging is toegankelijk voor studenten van zowel de Rijksuniversiteit Groningen als de Hanzehogeschool Groningen.

De vereniging Pitch is sinds 31 maart 2008 aangesloten aan de Nederlandse Studenten Golf Vereniging (N.S.G.V.), wat betekent dat de leden qualifying kaarten kunnen inleveren voor hun handicap. Hiermee is het voor de leden ook mogelijk om door heel Nederland mee te doen aan toernooien die door de verschillende studenten golfverenigingen worden georganiseerd.

Wil je ook (leren) golfen bij Pitch? Ga dan naar www.gagv-pitch.nl voor meer informatie.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.