Lesuitval 27/01 Bungee Superfly adv. (12:00)

IJshockey

Cursus/clinic

Altijd al eens willen ijshockeyen? De ACLO biedt in samenwerking met G.S.I.J.V. The Bulldogs twee tot drie keer per jaar een geweldige ijhockeyclinic  van een dag aan. Schrijf je hier voor in en je krijgt in een uur de basisprincipelen van het ijshockey uitgelegd. Beschik je zelf niet over ijshockeyschaatsen dan kan je deze voor €6,- huren, de rest van het materiaal is aanwezig. Let op: je hebt voor de cursus een basisniveau in schaatsen nodig.

G.S.I.J.V. The Bulldogs

Ook zo genoten van het IJshockey tijdens de afgelopen Olympische Spelen? Word nu zelf zo’n held en word lid bij the Bulldogs! Bij deze ijshockeyvereniging staan twee dingen centraal: ijshockey en gezelligheid. We trainen twee keer per week en spelen in een aparte nationale studentencompetitie. Daarnaast zijn we vaak in ons stamcafé ‘Café de toeter’ te vinden.

IJshockey is de snelste teamsport ter wereld. Het staat bekend als een intense en ruige sport met als hoogtepunt het checken van iemand tegen de boarding. Maar om die puck tussen de palen te krijgen heb je vooral goede schaats skills en uitstekende teamwork nodig!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.I.J.V. The Bulldogs.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.