IJshockey

IJshockey

G.S.I.J.V. The Bulldogs

Altijd al eens willen ijshockeyen? Word lid bij de Bulldogs!

Sinds onze oprichting in 1991 bieden we studenten in Groningen de mogelijkheid om kennis te maken met onze fantastische sport. Of je ervaring hebt of niet, iedereen is welkom om zichzelf te ontwikkelen en onderdeel uit te maken van het team.

Ons hoofddoel is plezier te hebben. We spelen in een nationale studentencompetitie, een non-checking competitie met 6 studententeams uit het hele land. We proberen zowel op als buiten het ijs bij elkaar te komen, vriendschappen voor het leven op te bouwen en iedereen te laten zien wat het betekent om een ijshockeyer te zijn.

We trainen twee keer per week op woensdag (22.30) en zondag (20.00) waarna we regelmatig in onze prachtige binnenstad te vinden zijn!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.I.J.V. The Bulldogs.

Terug naar sporten

IJshockey

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.