MEDT

Cursus

Ben jij graag een de hele les op een dansante manier actief in beweging? MEDT, ofwel Marthas Energy Dance Training, is een training waarin 5 onderdelen achter een volgend worden behandeld.

  1. Warming up:
   Tijdens de warming-up worden de verschillende spiergroepen opgewarmd en geactiveerd.
  2. Training:
   Bij de training wordt de aandacht gelegd op het gebruik van de juiste technieken en wordt het lichaam voorbereid op de fysiek elementen die hierop volgen.
  3. Fysiek:
   Het onderdeel fysiek bestaat uit het versterken van diverse spiergroepen en het verbeteren van de algehele conditie. Uiteraard allemaal in een dansante vorm
  4. Choreografie:
   Anders dan in een work-out of trainingsles bevat een MEDT les ook een onderdeel choreografie. Er wordt dus niet alleen bewogen, maar er worden ook diverse choreografieën aangeboden binnen verschillende stijlen
  5. Flow down:
   Het draait hierbij om het afbouwen van de opgebouwde spanning in het lichaam, de hartslag stabiliseren en de les rustig afsluiten.

Spreekt deze lesmethode je aan? Kom dan eens een proefles doen.

Lucia Marthas

Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) leidt podiumkunstenaars en docenten op voor het pop-, show-, urban- en musicalwerkveld. Dit werkveld vormt een belangrijk onderdeel van de hedendaagse podiumkunsten en heeft behoefte aan hoogopgeleide, breed inzetbare podiumkunstenaars. LMIPA is een onderwijsinstelling met vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Locaties

 • Willem-Alexander Sportcentrum (WAS)
  Zernikeplein 17
  9747 AS Groningen
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.