Mixed Marterial Arts

Cursus

“Ga niet daar waar het pad je leidt, ga daar waar geen pad is en maak je eigen weg.” De Mixed Martial Arts (MMA) cursus is heel rijk en divers. Het bestaat uit een complete lichamelijke work-out en het leren beheersen van effectieve technieken; het versterkt je lichaam en leert je om te gaan met geweld. De deelnemers zullen een glimp opvangen van wat MMA is. Wat MMA bijzonder maakt is dat het een van de weinige vechtsystemen is die alle verschillende aspecten van een gevecht bevat. Waar andere stijlen zich beperken tot één aspect zoals het staande gevecht in taekwondo of het “dichtbijgevecht” bij het worstelen, houdt MMA een open blik en behandelt het alle delen: het staande gevecht, het “dichtbijgevecht” en het grondgevecht. 

Deltaserat

Deltaserat is een jonge sportvereniging die flink is gegroeid. De vereniging is opgericht in september 2005 en heeft een behoorlijk ledental bereikt met veel interactie tussen Nederlandse en buitenlandse studenten. Naast de borrels en toernooien die je bij elke vereniging tegenkomt zorgen wij ook voor een breed pakket aan exclusieve activiteiten waar onze leden aan mee kunnen doen.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging Deltaserat.

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.