Onderwaterhockey

Cursus

Heb je het gehad met de normale sporten? Probeer dan nu onderwaterhockey! Uitgerust met masker, snorkel en een stick wordt er op de bodem van het zwembad een hockey wedstrijd gespeeld. Doel is om de puck in het goal te krijgen van de andere partij. Tegenstanders komen hierbij van opzij, van voren, en vooral, van boven! Deze sport vereist naast een goede conditie ook tactisch inzicht, want communicatie naar teamgenoten is beperkt…

Tijdens de ACLO cursus krijg je in 5 trainingen een goed overzicht wat onderwaterhockey inhoud. Na enkele snorkeltechnieken beginnen we met de eerste stick-puck oefeningen. Deze worden langzaam uitgebouwd tot wedstrijd-situaties, met verdedigende en aanvallende technieken. Op de laatste training eindigen we met een volledige onderwaterhockey-wedstrijd. Ingangseis voor deze cursus is een redelijke lichaamsconditie en zwemvaardigheid.

G.B.D. Calamari

Onderwaterhockey bij G.B.D. Calamari: een sport in drie dimensies. Met snorkeluitrusting en stick proberen de puck in de doelbak van de tegenpartij te schieten. Tegenstanders komen van opzij, van voren en vooral, van boven! Zowel conditie als tactisch inzicht is belangrijk. En dit alles onder water! Kom vooral even kijken of meedoen.

Kijk ook op de website G.B.D. Calamari.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.