Poledance

Vrij reserveren

Voorwaarden voor vrij reserveren zijn:

1. Je bent lid van de vereniging G.S.P.V De NoordPole

2. Om gebruik te kunnen maken van de palen en de zaal moet je minimaal met 2 personen aanwezig zijn. Je meldt je met z’n tweeën bij de balie van het sportcentrum.

3. Je dient een volwaardige poledance cursus te hebben gevolgd van de ACLO. Volwaardig betekent dat je aan de 80% presentie plicht hebt voldaan.

Cursus

Paaldansen is een dansvorm waarbij verschillende danstechnieken uitgevoerd worden rondom en in een verticale paal. Het is een sport waarvoor kracht, lenigheid, motoriek en uithoudingsvermogen nodig zijn. Er zijn verschillende niveaus in deze sport die zowel op een vaste paal als op een draaiende paal kunnen worden beoefend. Door de diversiteit die de sport biedt kan ieder zich ontwikkelen in aspecten die zij belangrijk vinden. Of dit nu kracht of juist lenigheid is, of misschien een combinatie van beide, alles is mogelijk!

G.S.P.V. de NoordPole

G.S.P.V. De NoordPole is dé studenten paaldansvereniging van Groningen en de enige studenten paaldansvereniging van Noord Nederland! De vereniging is opgericht in de zomer van 2013 en biedt sindsdien paaldans trainingen aan op verschillende niveau’s; van beginners tot gevorderden. Naast de wekelijkse trainingen organiseren wij ook regelmatig borrels met andere verenigingen en nog veel meer activiteiten voor onze leden zoals workshops, weekendjes weg en een clubkampioenschap. Daarnaast hebben we een aantal superleuke commissies en geven we demonstraties en workshops op verschillende evenementen.

Lijkt het je leuk om eens een training te volgen bij ons? Neem contact op via onze site, of stuur ons een berichtje via de mail of Facebook!

Kijk ook op de website van G.S.P.V. de NoordPole.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.