Roundnet

Groepsles/ open uur

Bij de groepsles roundnet leer jij alles over de gloednieuwe sport, waarbij je leert smashen, duiken en dynamische rally’s spelen in een 360 graden speelveld. Een klein balletje, trampoline-vormig netje vier mensen zijn de basis-ingrediënten van de sport. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze snel opkomende sport? Kom langs en ontdek de fun! Deze groepsles is geschikt voor elk niveau en de les zal aangepast worden op het level van de sports.

Cursus

Een trampoline vormig netje, een klein balletje en vier personen. Roundnet was internationaal al bekend, maar zet nu ook voet in Nederland. Dit dynamische 360 graden rallyspel gaat ongetwijfeld de harten van de Groningse studenten veroveren! Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor deze vijfweekse cursus roundnet en leer zo de beginselen van deze leuke sport!

G.S.R.V. De Graancirkel

Overgewaaid vanuit het buitenland wint de sport roundnet in rap tempo aan populariteit in Nederland. Roundnet (ook bekend onder de naam ‘Spikeball’) is een dynamische 360 graden sport, waarbij een trampolinevormig netje, een klein balletje en vier mensen de hoofdingrediënten zijn. Verwacht hoge inzet, veel ballen opduiken en lange epische rally’s wanneer je je aansluit bij Groninger Studenten Roundnet Vereniging De Graancirkel! De Graancirkel is een kersverse studentenvereniging – de nieuwste, en dus jongste, aangesloten bij de ACLO – en ze willen deze relatief nieuwe sport graag uitdragen naar de Groninger studenten! Door middel van wekelijkse trainingen, tosses en toernooien introduceren ze de leden tot de sport en zullen ze je alles leren over het slaan van de hardste spikes, gekste opslagtechnieken en slimste trucjes om je tegenstanders van het veld te vegen. Daarnaast willen ze graag een hechte groep leden creëren die ook zelf lekker gaan spelen en natuurlijk bij de activiteiten en borrels komen.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op degraancirkel.nl en check de Facebookpagina en Instagrampagina.

Locaties

 • Willem-Alexander Sportcentrum (WAS)
  Zernikeplein 17
  9747 AS Groningen
 • Sportcentrum
  Blauwborgje 16
  9747 AC Groningen
  0503638063
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.