Rugby

G.S.R.C.

De Groninger Studenten Rugby Club is altijd op zoek naar nieuwe spelers om het enige studenten rugby team van Noord-Nederland te versterken. De vereniging heeft een rijke historie die bestaat uit mooie tradities en prachtige jaarlijkse evenementen als een kerstdiner, een wedstrijd tegen onze alumni en natuurlijk wedstrijden die elke zondag plaatsvinden tijdens het seizoen (verdeeld over twee teams). Natuurlijk is studeren belangrijk, maar elke man heeft ook tijd nodig om te sporten en wat biertjes in zijn systeem te krijgen.
Rugby verenigingen staan wereldwijd bekend om hun sterke binding tussen de spelers, zowel tijdens sociale- als sportevenementen. Het is dus een perfecte manier om frustraties uit je systeem te krijgen en te ontspannen!
Wil jij een (nieuwe) fantastische sport ontdekken, vrienden voor het leven maken en spelen met de mooiste rugbyers? Bezoek onze website http://www.gsrc.nl om onze actuele trainingstijden te zien of stuur een e-mail naar bestuur@gsrc.nl voor meer informatie!

 

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.