Salsa

Cursus

Salsa is een meer en meer aan populariteit winnende danssport onder studenten. Het Spaanse woord “salsa” dat letterlijk saus betekent, is een in Latijns-Amerika vaak gebruikte benaming voor een pittige tomatensaus. Het is dan ook een toepasselijke naam voor deze dans die is ontstaan in de Caribische gebieden en die een mengeling is van de opzwepende Latin-dansen uit Zuid-Amerika en de ritmische Afrikaanse dansen. In deze cursus komen de grondbeginselen van het salsadansen aan bod en leer je een aantal basisfiguren. Speciale kleding is niet nodig; een beetje enthousiasme en dansplezier is voldoende! Ook speciaal schoeisel is overbodig; het dragen van sokken of binnenschoenen is voldoende.

SSV The Blue Toes

Heb je altijd al op gracieuze wijze over een dansvloer willen zweven? Dan is dit je kans! Wij zijn de Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes en bieden stijldans cursussen aan op verschillende niveau’s. Ook geven wij sinds een aantal jaren salsalessen voor nog meer swing. “Quick, Quick, …Slow!!!”

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging SSV The Blue Toes.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.