Skiën

Cursus

In Nederland skiën? Ja, dat kan! En wel op een rollend tapijt. Op één van de rollende borstelbanen van Snowlimits kunnen beginners de fijne kneepjes van het skiën onder de knie krijgen. Een uitstekende voorbereiding op de winter dus. Tijdens de cursus worden de beginselen van het skiën bijgebracht en wordt het één en ander geleerd over het materiaal. Naar beneden suizen is er hier niet bij, maar de banen van Snowlimits zijn uitstekend geschikt om een goede techniek aan te leren.

Materiaal: ski’s en skischoenen zijn aanwezig. Als je eigen skischoenen hebt, mag je die natuurlijk gebruiken.

Kleding: trainingsbroek (kan nat worden), t-shirt met lange mouwen.

Tijdstip: Zorg dat je 15-20 minuten van tevoren aanwezig bent! Dit in verband met instructie, skischoenen aantrekken en ski’s afstellen.

De cursus skiën wordt in bepaalde cursusperiodes (enkel door de ACLO) aangeboden. Houd onze website in de gaten om te zien wanneer je kan deelnemen aan deze cursus!

GSAC

De Groninger Studenten AlpenClub (GSAC) is een supergezellige sportvereniging die zich bezighoudt met verschillende bergsporten. De GSAC organiseert vele klimtrainingen, borrels en feesten. Ook voor klimmen, boulderen, alpineren en wintersport in het buitenland kun je bij ons terecht. Is dit wat voor jou? Kijk dan op onze website of kom langs bij de ACLO-klimwand!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging GSAC.

Locaties

  • Snowlimits
    Bieskemaar 2
    9735 AE Groningen
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.