Skiën

Cursus

In Nederland skiën? Ja, dat kan! En wel op een rollend tapijt. Op één van de rollende borstelbanen van Snowlimits kunnen beginners de fijne kneepjes van het skiën onder de knie krijgen. Een uitstekende voorbereiding op de winter dus. Tijdens de cursus worden de beginselen van het skiën bijgebracht en wordt het één en ander geleerd over het materiaal. Naar beneden suizen is er hier niet bij, maar de banen van Snowlimits zijn uitstekend geschikt om een goede techniek aan te leren.

Materiaal: ski’s en skischoenen zijn aanwezig. Als je eigen skischoenen hebt, mag je die natuurlijk gebruiken.

Kleding: trainingsbroek (kan nat worden), t-shirt met lange mouwen.

Tijdstip: Zorg dat je 15-20 minuten van tevoren aanwezig bent! Dit in verband met instructie, skischoenen aantrekken en ski’s afstellen.

GSAC

De Groninger Studenten AlpenClub (GSAC) is een supergezellige sportvereniging die zich bezighoudt met bergen: van klimmen tot alpinisme tot wintersport. De GSAC organiseert vele klimweekenden naar het buitenland, trainingen, borrels en feesten. Is dit wat voor jou? Kijk dan op onze website of kom langs bij de, recentelijk uitgebreide, ACLO-klimwand!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging GSAC.

Locaties

  • Snowlimits
    Bieskemaar 2
    9735 AE Groningen
Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.