Survivalrun

Cursus

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een sport waar je jouw hele lichaam mee traint? Dan is survivalrun misschien iets voor jou! De inhoud van de cursus survivalrun is voornamelijk een kennismaking met de sport. Binnen de training staan hardlopen en hindernissen centraal. Tijdens de cursus leer je wat de survivalsport inhoudt en hoe deze beoefend wordt in Nederland. Je ervaart wat voor effect de sport heeft op je lichaam en dat survivalrun de zwaarste vorm van duursport is. Tijdens de cursus worden vooral de basistechnieken van touwklimmen behandeld om hindernissen te overbruggen. Aan het einde van de cursus kun je hindernissen uitvoeren die voorkomen in de korte survivalrun (KSR). De cursus wordt gegeven door Jesper Hommes.

Voor de locatie van de cursus, klik hier.

G.S.S.V Moddervet

G.S.S.V. Moddervet is een jonge en dynamische vereniging met potentie, diversiteit in personen en trainingsmotieven. Dit zorgt voor een vereniging met een interessante en gezellige groep. Wat ons bindt is enthousiasme voor buitensporten, lekker afzien en gezellig samen trainen of (outdoor) activiteiten ondernemen. Waarom survivalrun? Omdat het een prachtige multidisciplinaire sport is waarbij je je hele lichaam traint en conditie en kracht opbouwt.

Vergeet niet op de Facebook van deze vereniging te kijken! Of kijk op de website van Survivalrun Groningen.

Locaties

  • Survivalbaan
    De Bunders
    9747 Groningen achteraan op het Zernike-complex
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.