Lesuitval 27/01 Bungee Superfly adv. (12:00)

Tennis

Cursus

Tennis – beginners (5 weken)

Deze cursus is bedoeld voor studenten die nog nooit hebben getennist of die nog geen rally kunnen spelen op een hele baan. Tijdens de cursus zal de nadruk liggen op het aanleren van een forehand, backhand en service. Aan het eind van de cursus zal de docent bekijken of je eventueel het niveau van de vervolgcursus aankunt.

Tennis – vervolg (10 weken)

Deze cursus is bedoeld voor studenten die reeds een rally kunnen spelen op een hele baan, maar die nog niet het niveau hebben om zelfstandig een partij te spelen. De nadruk in de cursus zal liggen op het verbeteren van de techniek, tactiek en ook de tennisregels zullen worden behandeld. Studenten die zelfstandig een partij kunnen spelen, wordt aangeraden lid te worden van een vereniging of gebruik te maken van het vrij reserveren. Dit geldt dus voor de gevorderde tennisspelers.

* Rackets zijn aanwezig bij de cursus.

Vrij reserveren

Tennisrackets zijn te huur voor € 1,00 bij de balie van het Sportcentrum. Nieuwe ballen zijn te koop voor € 6,50 per blik.
De zomerperiode loopt tot 1 oktober 2014 en begint weer op 1 april 2015. Daartussen zit de winterperiode, waarin een blaashal over acht buitenbanen wordt gezet. Voor de twee periodes gelden verschillende tijden om vrij te tennissen. In de zomerperiode is het alleen mogelijk om op de dag zelf te reserveren. Gedurende de zomerperiode geeft de tennisinfolijn (050-3634241) informatie over de bespeelbaarheid van de gravelbanen.

TAM

De TAM (Tennisclub Albertus Magnus) is de leukste, mooiste, gezelligste én hoogst spelende studenten-tennisclub van Nederland! Voor zowel beginners als toptennissers biedt de TAM uitstekende trainings-mogelijkheden. Naast tennis kent de TAM vele feesten en borrels en kun je actief worden in een van de vele commissies.

Kijk ook op de site TAM.

G.S.T.C.

De G.S.T.C. is de oudste studenten tennis vereniging van Nederland en daarmee een vereniging die erg geniet van tradities, zo zijn wij supporter van het Nederlands Davis Cup Team, wij zijn er elke keer bij geweest! Ook het tennis staat hoog in het vaandel, we hebben letterlijk voor elk niveau geschikte teams, prestatie of gewoon voor de gezelligheid!

Kijk ook op de site G.S.T.C.

T.C. Veracket

De gezelligste en mooiste studententennisvereniging van Nederland en tevens de grootste van Groningen; daar kun jij ook lid van worden! Naast de vele feesten die worden georganiseerd, wordt er ook op hoog niveau getennist op de zaterdag in de hoofdklasse en zondag met mixteams tot in de 2e klasse. Uiteraard eindigt iedere competitiedag of tossavond in het ’t Haarhuisje!

Kijk ook op de site T.C Veracket.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.