Triathlon

G.S.T.V. Tritanium

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep Nederlandse en Internationale studenten die allen de passie van Triathlon delen. Triathlon is een sport die 3 disciplines combineert, namelijk: zwemmen, fietsen en hardlopen.
Ons doel is om een sportieve omgeving te bieden die voor iedereen toegankelijk is. Of je nu begint met triatlon of al een ervaren atleet bent, wij bieden trainingen aan die aan ieders wensen voldoen. We hebben regelmatig sociale activiteiten zoals gezellige borrels, een ledendag, etentjes en niet te vergeten ook leuke avondactiviteiten. Iedereen wordt aangemoedigd om met andere leden in contact te komen en misschien zelfs deel te nemen aan de organisatie van een van onze volgende activiteiten.

Wanneer kan ik beginnen?

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden, of als je iets nieuws wilt proberen en achteraf wilt beslissen of triatlon de juiste keuze voor je is, kun je ons altijd gewoon een berichtje sturen via: secretaris.tritanium@gmail.com, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden of je kunnen uitnodigen voor een paar trainingssessies met ons.

Je kunt het hele jaar door zonder problemen meedoen en daarnaast bieden we elk jaar aan het begin van het wintersemester een introductieperiode aan waar je je voor kunt opgeven door contact met ons op te nemen.

We hopen je te zien op onze trainingen 😉

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.T.V. Tritanium.

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.