Veldrijden

G.S.W.V. Tandje Hoger

De Groningse Studenten Wieler Vereniging Tandje Hoger bestaat sinds 17 januari 1977. Met 150 leden, veel donateurs en acht ereleden zijn we een van de grootste studenten wielerverenigingen van Nederland. We zijn niet alleen in de zomer op de racefiets te vinden, maar krijgen een steeds grotere groep die in de winter op de crossfiets stapt. Er worden hiervoor regelmatig trainingen georganiseerd en er wordt geregeld meegedaan aan toertochten en wedstrijden. Daarnaast zijn er natuurlijk de borrels, andere leuke activiteiten en trainingen in het reguliere seizoen. Kortom, voor ieder wat wils! Heb je zin om een keer mee te rijden? Top! Kijk dan op onze site G.S.W.V. Tandje Hoger of stuur een mail naar secretaris@tandjehoger.com. Bijzijn is meemaken!

Terug naar sporten

Veldrijden

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.