Voetbal

Open uur

Dit open uur is bedoeld voor iedereen die van voetbal houdt. Kun je niet voldoende mensen bij elkaar krijgen om zelf een partijtje te spelen, of wil je met nieuwe mensen voetballen, dan is dit uur ideaal voor jou.

Vrij reserveren

Een voetbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.

G.S.A.V.V. Forward

G.S.A.V.V. Forward is een bruisende vereniging met een grote achterban die een bekend gegeven is in Groningen en de rest van Nederland. 

Kijk ook op de website G.S.A.V.V. Forward.

G.S.V.V. the Knickerbockers

Heb je zin om lekker te voetballen en houd je van gezelligheid? Dan is G.S.V.V. The Knickerbockers dé studentenvoetbalvereniging voor jou! Samen met ons maak je van je studententijd een onvergetelijke tijd. Gedurende het seizoen worden er diverse activiteiten en feesten georganiseerd en aan het eind van het seizoen staat er een aantal fantastische toernooien op het programma.

Kijk ook op de website G.S.V.V. The Knickerbockers.

 

Terug naar sporten

Voetbal

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.