Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten

Volleybal

Open uur

Tijdens het open uur volleybal ben je altijd welkom om met de andere aanwezigen lekker te volleyballen op recreatief niveau.

Vrij reserveren

Netten zijn aanwezig. Een volleybal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.

G.S.S.V. Donitas

Studeer je en heb je zin om te gaan volleyballen bij de leukste sportvereniging van Groningen? Dat kan! G.S.V.V. Donitas is dé gezelligste en grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland! De ideale plaats om te volleyballen en te feesten. Met 28 teams van recreatief niveau tot aan de topdivisie zit er ongetwijfeld een leuk team voor je tussen!

Kijk ook op de website G.S.S.V. Donitas.

V.V. Kroton

Kroton is de oudste en gezelligste studentenvolleybalvereniging van Groningen. Elk competitiejaar hebben we: een geweldig kamp, (thema)borrels, feesten, wintersportreis, drie keer per jaar een toernooi en het grootste beachtoernooi van Noord-Nederland. Neem contact met ons op en ervaar het Kroton-gevoel zelf!

Kijk ook op de website V.V. Kroton.

G.S.V.V. Veracles

G.S.V.V. Veracles is de groenste studentenvolleybalvereniging van Nederland en ook verreweg de gezelligste! Met acht herenteams en zestien damesteams biedt Veracles volleybal van Topdivisie niveau tot de recreantenklasse. Veracles is niet alleen volleybal, ook feestjes en borrels staan bij ons hoog in het vaandel. Kom zeker eens langs op een van onze fameuze thuisspeeldagen!

Kijk ook op de website G.S.V.V. Veracles.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.