Waterpolo

Cursus

Je kent ze wel, extreem mooie en gespierde mannen en vrouwen die in een ballenknijper of een veel te strak badpak waarmee alles waar je zo trots op bent wordt weggelift, in een zwembad springen en als een malle achter een bal aanzwemmen.Dat zijn nou waterpoloërs en waterpolosters. Wil jij er achter komen wat deze mensen bezield? Wil je alle geheimen van dat vreemde spelletje ontrafelen? Dat kan!

G.S.Z.C.”de Walvisch” leert jou in vijf bijeenkomsten de fijne kneepjes van dit gezonde en blessurearme spel.

Met behulp van uitdagende werk- en spelvormen leer je onder begeleiding van de trainer van “de Walvisch” de specifieke technieken met en zonder bal die je als waterpoloër nodig hebt. Ook wordt je ingewijd in een aantal basis tactieken, zodat je aan het einde van de cursus ten strijde kunt trekken tegen één van de Walvisch teams in een heuse waterpolo wedstrijd.

Alles wat nodig is om deel te nemen is een zwemdiploma en een ACLO-kaart. Dus schrijf je snel in, want vol is vol.

G.S.Z.C. de Walvisch

Sedert 1933 domineert de Walvisch nationale en internationale wateren. Om te zorgen dat dit ontwikkelen niet stagneert op het moment dat wij het water uitstappen, organiseren we jaarlijks diverse activiteiten. Het golfjesmaken, een zeilweekend, de borrels op de kroeg en in Tante Truus, een rouletteborrel en de Walvisch Wintersport zijn daar enkele voorbeelden van.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.Z.C. de Walvisch.

Locaties

  • Willem-Alexander Sportcentrum (WAS)
    Zernikeplein 17
    9747 AS Groningen
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.