Wielrennen

G.S.W.V. Tandje Hoger

De Groningse Studenten Wieler Vereniging Tandje Hoger bestaat sinds 17 januari 1977. Met circa 300 leden, veel donateurs en negen ereleden zijn we een van de grootste studenten wielerverenigingen van Nederland. Bij Tandje Hoger fietsen fanatieke wedstrijdrenners, maar ook recreanten die graag een stukje toeren. Kortom, voor ieder wat wils! We trainen, toeren en reizen regelmatig af naar oa Limburg, Duitsland en Spanje om gezamenlijk al fietsend mooie herinneringen maakt. We organiseren ook elke maand een toertocht, met koffie en appelgebak op kosten van de vereniging. Naast fietsen hebben we eens in de twee weken een borrel waar je kan bijpraten met je clubgenoten en er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd.

Enthousiast geworden? In september en mei hebben we een introductieperiode. Hier kunnen beginnende (en ook de meer ervaren) wielrenners, door middel van 4 trainingen de beginselen van het wielrennen, het rijden in een groep aanleren en de vereniging leren kennen. Natuurlijk kan je ook vragen om een keer mee te trainen, kijk dan op onze site G.S.W.V. Tandje Hoger of stuur een mail naar secretaris@tandjehoger.com. Bijzijn is meemaken!

 

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.