Workout

Groepsles

Ben jij geen groot danstalent, maar lijkt een groepsles je toch fijn? Tijdens de work-out les ligt de focus op het verbeteren van de conditie te verbeteren en het versterken van de spieren.

Zijn dit de elementen die je zoekt binnen een les?

Onze work-out les zal dan wellicht iets voor jou zijn.

De hartslag wordt naar een hoger level gebracht en het lichaam wordt flink aan het werk gezet. Er wordt dus geen aandacht besteedt aan choreografie, maar de focus ligt op trainen.

Let op! Tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie is Lucia Marthas gesloten en gaan cursussen en groepslessen niet door.

Lucia Marthas

Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) leidt podiumkunstenaars en docenten op voor het pop-, show-, urban- en musicalwerkveld. Dit werkveld vormt een belangrijk onderdeel van de hedendaagse podiumkunsten en heeft behoefte aan hoogopgeleide, breed inzetbare podiumkunstenaars. LMIPA is een onderwijsinstelling met vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Locaties

  • Lucia Marthas
    Zernikeplein 7, zij-ingang A0 vleugel
    9747 AS Groningen
    0505955454
Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.