Zwemloop

Zwemloop Cursus

Zwemmen, wielrennen en hardlopen is een echte uitdaging om mee te starten Je moet niet één, maar drie sporten onder de knie krijgen. In deze cursus begin je met zwemmen en hardlopen om daarop veel vooruitgang te boeken. De aandacht ligt vooral op het leren van de techniek en het opbouwen van de conditie. Het doel is om na 5 weken mee te doen met een zwemloop (500 meter zwemmen en 5km hardlopen). Daarna is het mogelijk om het wielrennen erbij op te pakken en door te trainen naar een echte triathlon!

Dit jaar wordt deze cursus aangeboden in periode 3A. De zwemtraining vindt hierbij plaats op dinsdagavond om 19.00 in het WAS en de looptraining op woensdagavond om 19.00 op de atletiekbaan in het Stadspark.

Materiaal

Om mee te kunnen doen aan de cursus heb je alleen maar een paar sportschoenen en een zwembroek nodig.

G.S.T.V. Tritanium

Tritanium is de perfecte combi tussen sporten, gezelligheid en bier. 5x per week heb je de mogelijkheid om te komen trainen, maar voor wie dat niet genoeg is zijn er ook genoeg borrels, leuke activiteiten, trainingsweekenden en wedstrijden om samen te doen. Kortom, van recreant tot fanatiekeling, iedereen kan terecht bij Tritanium. Kijk ook eens op onze website www.tritanium.nl of onze facebookpagina!

 

Terug naar sporten
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.