Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten
Open menu
  • Sportaanbod

Sportaanbod

Voor een overzicht van alle sporten die worden aangeboden, ga naar Alle sporten!

Huidig Sportaanbod

Vanwege de Corona maatregelen zijn wij momenteel beperkt geopend. Klik op de titel om te zien welke sporten je momenteel kan beoefenen op het ACLO Sportcentrum. Voor direct aanmelden voor een groepsles of reservering klik hier. Lees voor bezoek altijd onze protocollen!

Online Sportaanbod

Op onze pagina ‘Online Sportaanbod’ staan allerlei sportvideo’s die je thuis kan proberen!

Groepslessen

Groepslessen zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Groepslessen staan onder begeleiding van een sportleider en je kunt er op je eigen niveau sport beoefenen.
Let op: voor ACLO Station en het WAS zwembad moet je reserveren via MyACLO!

Open Uren

Open uren zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Dit zijn uren waarop er slechts toezicht plaatsvindt, zoals bij klimmen, zaalvoetbal en zwemmen.
Let op: voor het open uur zwemmen moet je reserveren via MyACLO en in het zwembad bij de automaat een ticket ophalen!

Cursussen

De ACLO biedt in verschillende sporten cursussen aan waarin cursisten kennis kunnen maken met een sport. Deze worden begeleid door een leraar en duren 5 of 10 weken. Voor cursussen moet je je opgeven via MyACLO! Je vindt de inschrijfperiodes op de roosterpagina.

Vrij reserveren

Je kunt kosteloos en zonder begeleiding gebruik maken van verschillende faciliteiten. Hiervoor dien je te reserveren, dit kan aan de balie, telefonisch of via MyACLO.

Verenigingen

Er zijn 50 studentensportverenigingen aangesloten bij de ACLO in meer dan 40 verschillende sporten.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.